We leven in een cultuur waar nagenoeg alles wordt gedigitaliseerd. We zien de wereld door onze mobieltjes zodat momenten verdwijnen in eindeloze reeksen van beelden in digitale fotoalbums. Niks mis mee! Mijn drijfveer is om een fragment te pakken uit zo’n reeks en deze uit te vergroten op bijna levensgrote schilderdoeken. Ik gebruik het beeld ter inspiratie en door deze beelden bescheiden te mythologiseren door kleurgebruik en compositie, wil ik mensen laten stoppen en naar het door mij gecreëerde beeld laten kijken. Het onderwerp is bijna altijd mensen. Ik ben dol op hoofden ;).

Ik word geïnspireerd door een bepaalde houding of gezichtsuitdrukking, maar ook film en cinematografische frames. Schilderen is voor mij het verlangen naar het maken van iets moois. Ik maak vrije werken, maar maak ook schilderijen in opdracht.

PORTRET LATEN SCHILDEREN

Wil je een schilderij laten maken? Gewoon doen! Ik maak voornamelijk olieverf schilderijen op (groot) canvas, maar er is super veel mogelijk. Bovenstaande betreft vrij werk en deze schilderijen zijn te koop, tenzij anders vermeld.

PRIJZEN EN LEVERTIJD

Omdat ik werk met olieverf, kan de levertijd door droogtijden 8 tot 14 weken bedragen. De prijs wordt bepaald door de grootte van het canvas, het kleurgebruik en de compositie. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie via bellen of whatsapp: 06-4799 4397, of mail naar info@wiebebrandsema.nl